«Гроші кидають у калюжі». Хто ремонтував дорогу у Ланівцях під час дощу

Опубліковано:
5 Жовтня, 2019 о 09:13

Світлини ремонту дороги під час дощу у Ланівцях опублікували жителі райцентру в соцмережі Facebook.

– Де керівництво міста, і чому роботи в нашому ОТГ виконує найгірша фірма області , яка створена лише для відмивання грошей ??? – пише Андрій Козак. – Чи ви разом з нею відмиваєте гроші ?!!! Тепер зрозуміло чому в проливний дощ роблять дорогу !!! Мало того , що це гроші простих Ланівчан кидають в глибокі калюжі , так її прийдеться за декілька тижнів робити знову , чи ви знайшли оптимальну схему відмивання мільйонів ???



На допис ланівчан відреагував народний депутат по 164-му округу Ігор Василів, який входить до Комітету ВРУ з питань транспорту та інфраструктури. Нардеп пропонує не оплачувати роботу підрядника.

– Я навіть не буду перераховувати, що в даному випадку порушено, – пише Ігор Василів.

На пост у соцмережах відреагували у Лановецькій міській раді.

– Шановні мешканці, повідомляємо, що державна дорога місцевого значення Т20-12 Ланівці-Лисогірка, яка проходить через вулицю Незалежності, не знаходиться у підпорядкуванні Лановецької міської ради, – повідомляють на офіційній сторінці органу місцевого самоврядування. –  Із бюджету громади не виділялося фінансування на ці ремонтні роботи та керівництво ОТГ не було повідомлено щодо них. Висловлюємо власне занепокоєння ситуацією, що виникла та звертаємося до активної громадськості з проханням перевіряти факти перед їх публікацією задля уникнення непорозумінь та поширення неправдивої інформації.

На сторінці Служби автомобільних доріг в Тернопільській області з’явився офіційний коментар з обіцянкою не оплачувати роботи недобросовісному підряднику.

– Служба автомобільних доріг у Тернопільській області дала припис підрядній організації з вимогою зупинити роботи з ліквідації аварійної ямковості з огляду на погіршення погодних умов. До оплати вони прийняті не будуть, – пишуть в САД.

У відомстві дякують небайдужим жителям області, які долучаються до контролю дорожніх робіт.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: