Тернопіль без води: проблема чи тимчасові незручності?

Опубліковано:
20 Вересня, 2019 о 12:43

Два дні без води. Отака реальність сьогодення тернополян. Через планове промивання труб та ремонт мереж, крани містян залишались пустими 72 години. 

Це тернопільський дитячий садок №35. Молодші діти збираються на прогулянку, старша група займається у спортзалі – звичайний день. З незвичного лише відсутність води у кранах, і це уже 2 день. Дітлахи повернулись з занять і пішли мити руки, тут виникає дискомфорт, няня поливає кожному і звичний процес трохи затягується. Для вихованців це як нова гра. У закладі розповіли: відсутність води – це завжди маленьке випробування для них. Хоч їдальня працює у звичному режимі і прибиранні садка ніхто не відміняв.



“Ми маємо достатню кількість ємностей, для того, щоб набрати і технічної води, і питної. Питну воду ми звичайно потім кип’ятимо, використовуємо її і для пиття, і для приготування їжі. Діток харчуємо безперебійно за звичайним графіком, взагалі без змін”, – каже директор ТНВК№35 Оксана Кусяк.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: