Молоде подружжя з Тернопілля планує цьогоріч експортувати три тонни равликів із власної ферми (Відео)

Опубліковано:
16 Вересня, 2019
В Україні все більшої популярності набуває «екзотичне» виробництво, зокрема і равликові ферми. Не відстає у цьому плані і Тернопільщина, де в останні роки побільшало таких плантацій.

Так, Іванна Бейдель разом із чоловіком на Шумщині щодня доглядають за молюсками, на яких мають далекоглядні плани. Цьогоріч подружжя сподівається виростити три тонни равликів на експорт.

За словами пані Іванни, сусіди спочатку скептично ставились до такого бізнесу та, бувало, глузували. Втім, час показав, що равликова ферма має потенціал, якщо докладати зусиль та вкладати у це господарство, рентабельність якого практично 100%.

Їхнє підприємство входить до західноукраїнського равликового кооперативу, продукцію якого вже експортують до Франції. До речі, за українським законодавством равлик єдина тварина, яку можна живою перевозити на реалізацію в інші країни.

Детальніше — у сюжеті UA: Перший:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #равлик, #тернопіль, #тернопільські новини, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: