250 малозабезпечених дітей, дітей переселенців та учасників АТО тримали «Шкільні портфелики» від Тернопільського «Карітасу»

Опубліковано:
31 Серпня, 2019

250 дітей Тернополя із малозабезпечених сімей отримали шкільні портфелі та канцтовари, ці речі зібрали працівників «Карітасу» під час акції «Шкільний портфелик». За словами керівника Тернопільського благодійного фонду «Карітас» отця Андрія Марчука, до акції долучилися чимало благодійників – людей, які приносили усі ці речі та здавали кошти на них. У день вручення портфеликів, працівники «Карітасу» також запросили для дітей аніматорів, які з ними грали ігри та розважалися:

«… у Карітас Тернопіль радості небуло меж. 

Завдяки спільним старанням, ми змогли організувати акцію #ШкільнийПортфелик для 250 діток, з малозабезпечених та багатодітних сімей, сімей переселенців та дітей учасників АТО.

Ми дякуємо усім, хто зробив це свято з нами, хто підтримав та долучився до акції. Щастя в очах дітей найвища цінність», – зазначають працівники «Карітасу».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #портфель, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: