Вперше в Теребовлянській лікарні провели лазерне лікування варикозної хвороби ніг

Опубліковано:
26 Червня, 2019 о 08:43

Вперше в Теребовлянській лікарні провели лазерне лікування варикозної хвороби ніг. Про це написав на своїй сторінці у Facebook лікар-інтерн з хірургії у Теребовлянська ЦРЛBohdanKulikovskyi:

«Ще з першого року інтернатури мріяв про те, щоб лікувати варикоз за сучасними світовими стандартами. Нарешті, цей час настав!



24 червня лікарями Теребовлянської лікарні Левченком Романом Григоровичем, Кумпаненком Олександром Олександровичем, Дячуком Павлом Михайловичем та Куліковським Богданом Любомировичем проведено перше в Теребовлянській лікарні лазерне лікування варикозної хвороби нижніх кінцівок, не здійснивши жодного розрізу! Вени проварювались за допомогою сучасних німецьких світловодів та витягувались через мініпроколи. Оперативне втручання відбувалося під наглядом запрошеного судинного хірурга м. Києва з клініки Державного Управління Справами Наболотного Олега Івановича. Колектив хірургічного відділення вдячний за допомогу у впровадженні нових методів лікування варикозної хвороби», – пише Bohdan Kulikovskyi.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #операція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: