Степан Барна вирішив питання учасників гаражного кооперативу «Аляска-Авто» у Тернополі

Опубліковано:
23 Червня, 2019

Сім років орендарі гаражного кооперативу “Аляска Авто” боролися за права використовувати гаражі. Протягом цього часу їх шантажували, залякували та не дозволяли законно користуватись цією територією. За сприяння Степана Барни – екс – голови Тернопільської ОДА, люди тепер можуть на власний розсуд розпоряджатися даною ділянкою.

– Впродовж останній років, ми займалися вирішенням цього питання, – розповідає Степан Барна. – Сьогодні це питання вирішене для людей. Найважливіше, що ми вперше за багато років звернули увагу на найвищу цінність і найвищий закон- це громадян нашої держави. Зробити все, щоб люди відчули зміни і змінити обличчя влади по відношенню до людей.

Згідно з розпорядженням Степана Барни, ділянка, яка знаходиться на вул. Текстильній, 28 перейшла у державну власність на території Тернопільської міської ради. Раніше її орендарем було Тернопільське державне науково- технічне підприємство “Промінь”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #гараж, #кооператив, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: