Діагноз лікарів розділив її життя на до і після: історія тернополянки, яка подала рак

Опубліковано:
7 Червня, 2019

Вона почула страшний діагноз на восьмому місяці вагітності. Рак поділив її життя на “до” і “після”. Вона пережила кілька хіміотерапій та операцію. Це історія Галини Бахматюк – жінки, яка подолала рак і готова розповісти про свій шлях. Перш за все для того, щоб суспільство не відверталося від таких людей, і аби кожен зрозумів, що рак – це не вирок.

Галина Бахматюк виховує двох дітей. Сім років тому її життя поділилося на “до” і “після”. Перебуваючи на восьмому місяці вагітності, вже готуючись до народження синочка, вона почула страшний діагноз – рак. Спочатку лікарі про це їй не говорили прямо. Проте згодом Галина прочитавши в інтернеті про свій діагноз зрозуміла: тепер її життя кардинально змінилося. В той момент лікарі прийняли рішення про терміновий кесарив розтин. В жінки народився синочок. Галину після родів забрали в онкологічну лікарню, а маленького Сашка – в дитячу обласну лікарню. Жінка з болем і сльозами на очах згадує той період.

“Під кінець вагітності мені поставили страшний діагноз і відразу відправляти в лікарню в Тернопіль”, розповідає учасниця реаліті-шоу “Ти – красива” Галина Бахматюк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рак, #тернопіль, #тернопільські новини, #хвороба
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: