Музика, танці та квести – так минув вчорашній день у дворі вулиці Корольова. Бо Тернопільська міська організація Української Галицької Партії провела до Дня захисту дітей фестиваль для найменших тернополян.

“1 червня традиційно відзначаємо День захисту дітей. Корисні ініціативи активісти та партійці УГП творять щодня – і про це ми намагаємося оперативно розповідати. Але атракції, заходи, свята запланували якраз на вихідні. Подивіться на цих щасливих дітей!”, – ділиться Іван Кізюк, голова Тернопільської міської організації Української Галицької Партії.

null

Фестиваль дитинства – це чудовий спосіб весело та корисно провести час.

Аніматори проводили конкурси, ігри, спортивні естафети.

null

А як вам боді-арт? На фестивалі працювали аніматори, які малювали яскраві малюнки усім охочим.

Поки діти веселилися, то батьки обговорили, як покращити умови для матерів та сімей з дітьми, як зробити місто комфортнішим. Дізнавшись думку тернополян, Українська Галицька Партія ініціюватиме зміни в місті, які зроблять Тернопіль зручнішим для сімей і дітей.

null

“Ми хочемо зробити Тернопіль дружнім до батьків і дітей! На фестивалі діти гралися і розважалися. Тим часом ми з батьками вирішили, як зробити місто зручнішим для сімей”, – розповідає Ірина Яремчук, заступниця Голови Політради Української Галицької Партії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: