ТОП-5 модних речей, які вам знадобляться в 2019-ому

Опубліковано:
7 Лютого, 2019 о 21:44

Серед безлічі модних тенденцій на 2019 рік редакція 1plus1.ua вирішила відібрати 5 головних трендів, що будуть вам у нагоді. Проаналізувавши моду на наступний теплий сезон, ми готові відповісти на запитання – що будуть носити у 2019-ому, пише сайт 1plus1.ua.

КОСТЮМ 



Протягом останнього модного сезону костюм як елемент жіночого гардеробу набув нового значення. Знятий ніби із чоловічого плеча, стильний костюм дозволяє кожній жінці почуватися впевненою і стильною. У 2019-ому носити костюм можна як із туфлями на підборах, так і зі зручними кедами. Робіть ставку на сексуальність – костюм яскравих відтінків виведе вас із зони комфорту. 

null

 Фото: 1plus1.ua
null

 Фото: 1plus1.ua

ОРИГІНАЛЬНЕ ВЗУТТЯ

Обираючи взуття у новому році, надавайте перевагу незвичайним геометричним формам, а також вставкам із хутра, бахроми, каміння. Звільніть свою фантазію і не соромтесь!

ЛЕОПАРДОВА СПІДНИЦЯ 

Анімалістичний принт не поступиться своєю популярністю й у 2019-ому. Спідниця-міді з леопардовим принтом стане головним акцентом вашого луку. Доповніть таку яскраву річ базовими елементами гардеробу – кашеміровим светром, жакетом, поясом й високими чоботами. 

null

 Фото: 1plus1.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: