Пропонуємо чудовий рецепт тіста для вареників, пельменів. Виходить чудово просто – я цей секрет бережу й передаю тільки самим близьким!
Основні інгредієнти:
Перегляньте також:
- Оксамитовий грибний суп що зігріє вас у холодну пору
- Пісний рецепт пончиків з повидлом які потішать вас своїм смаком
– Яйце – 1 штука
– Газована вода – склянка
– Цукор і сіль – по половині чайної ложки
– Рослинна олія – 4 столових ложки
– Борошно – 4 склянки (або менше)
Всі інгредієнти, крім борошна, змішати. Борошно підсипати по чуть-чуть.
Змішати еластичне, м’яке, блискуче тісто, щоб до столу і рук не липнуло. Усе, борошна більше не потрібно! Цим тісто і класне – кухня чиста, борошна розсипано мінімум. З однієї порції виходить близько кілограма тіста.
Ліпимо пельмені, вареники, чебуреки (так-так, тісто підходить і для них!) – і насолоджуємося!
Зберігайте собі рецепт і розказуйте всім друзям!