Тернопільський меценат отримав звання Почесного учасника гільдії підтримки українського кіно

Опубліковано:
2 Січня, 2019

Наприкінці року, що минув, відомий тернопільський підприємець і меценат Тарас Демкура отримав з рук голови Тернопільської кінокомісії Леоніда Бицюри високу відзнаку Державного агентства України з питань кіно, а саме звання Почесного учасника гільдії підтримки українського кіно.

null

«У 2018 році у мене з’явився новий досвід – став співпродюсером фільму «Червоний – без лінії фронту» разом з Одеською кіностудією. Минулої зими наш ретро-клуб взяв участь у зйомках в Бережанах та Кременці. В Укрінформі відбулася прес-конференція з нагоди презентації книги Андрія Кокотюхи «Червоний – без лінії фронту». Зазначу, що сьогодні наші жержаві потрібні власні фільми, які б формували патріотизм, прославляли відомих діячів минулого і сьогодення», – поділився враженнями Тарас Демкура.

Він додав, що невдовзі буде створено віртуальний кінотеатр на ресурсі www.mediacast.tv, завдяки якому в будь-якій частині світу можна буде дивитися українські фільми.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #кіно, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: