Наркотики, крадіжки, грабежі, – правоохоронці підводять підсумки новорічної ночі

Опубліковано:
2 Січня, 2019 о 16:13

Безпеку жителів області під час Новорічної ночі охороняло близько сотні поліцейських, по Україні працювало майже 5 тисяч патрульних. Загалом ніч була відносно спокійною, – кажуть правоохоронці. Серед найбільш поширених порушень – крадіжки та використання наркотиків, – пише За Збручем.

У Новорічну ніч українські патрульні отримали близько тисячі викликів. За добу поліцейським вдалося розкрити 93 злочини, серед них і кримінальні. Як повідомили в управлінні Патрульної поліції, з 31-го грудня на 1-е січня зареєстровано більше двадцяти злочинів, пов’язаних із наркотиками.



«Було розкрито 5 грабежів, 25 крадіжок, виявлено 5 автокрадіїв, зафіксовано 4 випадки використання боєприпасів, зафіксовано 21 наркозлочин, затримано 9 осіб, які перебували в розшуку, складено 130 адмінматеріалів щодо керування автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. Загалом складено 3317 адміністративних матеріалів щодо порушників правил дорожнього руху».

На Тернопільщині надзвичайних випадків під час новорічної ночі не зафіксовано, – повідомляють у поліції. Хоча кількість викликів була порівняно високою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: