У Тернополі відтепер пасажирів без квитків будуть штрафувати на місці

Опубліковано:
1 Січня, 2019 о 14:13

На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради ухвалили рішення, відповідно до якого контролери комунального підприємства «Тернопільелектротранс» отримали право штрафувати пасажирів за безквитковий проїзд безпосередньо під час фіксації порушення правил користування громадським транспортом, – пише Доба.

«Йдеться про те, щоб надати право контролерам КП «Тернопільелектротранс» накладати штрафи за безквитковий проїзд від імені виконавчого комітету, – пояснив начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку Ігор Мединський. – Цього вимагає стаття 135 кодексу України про адміністративні правопорушення».



Міський голова Тернополя Сергій Надал уточнив, що при виявлені пасажира без квитка контролери на місці складатимуть протокол і видаватимуть йому постанову про сплату штрафу. Пасажир-порушник повинен буде або сплатити його на місці, або оскаржувати виписаний штраф у суді.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квиток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: