За порядком під час виборів в ОТГ стежитимуть правоохоронці

Опубліковано:
23 Грудня, 2018 о 07:13

Перші вибори депутатів та голів об’єднаних територіальних громад на Тернопільщині відбудуться 23 грудня у пяти ОТГ. На час підготовки та проведення виборів залучили майже 250 правоохоронців.

Більше сотні працівників нестимуть  службу безпосередньо на виборчих дільницях. Ще понад 70 поліцейських стежитимуть за правопорядком на вулицях населених пунктів, де відбуватиметься голосування.    



Зокрема, депутатів та голову обиратимуть у Копичинецькій (Гусятинський район), Купчинецькій (Козівський район), Монастириській (Монастириський район), Білецькій та Настасівській (Тернопільський район) об’єднаних територіальних громадах. Також пройдуть проміжні вибори депутатів по округах №2, 4, 21 Байковецької сільської  ради Тернопільського району. Працюватимуть 6 територіальних та 45 дільничних виборчих комісій. За приблизними підрахунками, участь у виборах візьмуть близько 35 тисяч громадян.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: