У Києві поліція викрила діяльність віртуальної порностудії (Відео)

Опубліковано:
7 Серпня, 2018 о 19:57

У Києві зловмисники в орендованих квартирах знімали еротичне відео за участю дівчат та транслювали його в інтернеті.

Про це повідомляє прес-служба НПУ.



Як розповів в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк, правоохоронці провели обшуки у “студії” у Святошинському районі та за місцем проживання 47-річного організатора у Київській області і його спільників – 28-річного організатора та 21-річну модель, уродженців Донецької області.

Ми встановили, що у порностудії, яку організували зловмисники, за грошову винагороду “працювали” шість моделей. Дівчат попередньо підшукували із кола знайомих та навчали розміщувати відео порнографічного характеру на спеціальних сайтах, яке у подальшому збували за відповідну плату. Попередньо відомо, що організатор щомісячно отримував від 3000 до 5000 доларів США,
– зазначив правоохоронець.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, гроші, спеціальні іграшки та еротичну білизну.

Зловмисники орендували квартири

Знімали в них еротичне відео та транслювали в інтернеті


Під час обшуків правоохоронці вилучили багато доказів

Організаторів бізнесу та одну із учасниць затримали у порядку. Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею про ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. 

“Фігурантам оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді застави. Їм загрожує до семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років”, – додав Олексій Гаврилюк.

Дивіться відео про викриття віртуальних порностудій

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #київ, #кіно, #порно
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: