На 79 році життя відійшов у вічність доктор економічних наук, академік, почесний професор Тернопільського національного економічного університету Степан Львович Дусановський, – повідомляє Файне місто.

«Університетська родина ТНЕУ глибоко сумує і висловлює щирі слова співчуття рідним, друзям і колегам з покійного. Низько схиляємо голову перед відходом у вічність Степана Львовича Дусановського. Ми завжди будемо пам’ятати людину, яку поважали за доброзичливість, щирість, професіоналізм», йдеться в повідомленні на сайти університету.



Дусановський Степан Львович народився 8 листопада 1939 року у с. Соснів, Теребовлянського району Тернопільської області.

У 1963-1973 роках працював на виробництві, сільськогосподарських та державних органах.

З 1976 р. до 1979 р. – старший викладач Тернопільського фінансово-економічного інституту. У 1979-1982 рр. – доцент кафедри економіки сільського господарства цього ж інституту. З 1982 по 2015 р. – завідувач кафедри економіки, організації і планування в АПК Тернопільського національного економічного університету.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дусановський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #похорон, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: