Схема Кушнірика: як відомий тернопільський чиновник «погорів» на шахрайстві

Опубліковано:
22 Травня, 2018 о 08:13

Чиновника інженера-геодезиста комунального підприємства «Земельно-кадастрове бюро» Тернопільської міської ради (кервіник Грицай Ігор Михайлович) та одночасно засновника та керівника приватного підприємства ПП “ТЕРГЕОЗЕМПРОЕКТ” Івана Кушнірика підозрюють в шахрайстві. Неправомірна діяльність земельника полягає в тому, що він отримав хабаря для вирішення земельного питання та намагався передати його одному з керівників Держгеокадастру Тернопільської області, – пише online.te.ua.

Прокуратурою області встановлено, що сума хабаря з якою Кушнірик був затриманий складає 1500 долларів США.



 

Як інформує видання “Тернополяни”, головним фігурантом скандалу є Іван Кушнірик, який отримав хабар у розмірі 1500 долларів від одного з  підприємців та намагався передати його депутату міської ради. Після отримання коштів, Кушнірик відразу ж намагався зв’язатися з депутатом, але депутат міськради відмовився від зустрічі та неправомірної вигоди.

В момент передачі хабаря Кушнірик був затриманий правоохоронцями.  Зараз чиновник отримав запобіжну міру з певним обмеженням пересування у нічний час, повідомляє Прокуратура Тернопільської області та далі продовжує працювати на своєму робочому місці. Дивна позиція у цьому випадку керівника комунального підприємства Грицая І.М., який уживається з хабарником.

На разі справу Івана Кушнірика по статті шахрайство передано до суду, незабаром перше слухання. Надіємося, що служителі Феміди винесуть справедливий вирок та покарають земельного ділка.

Редакція буде стежити за розвитком справи і регулярно повідомляти громадськість про розвиток подій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #кушнірик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: