У Тернополі тепер оновлене дитяче інфекційне відділення

Опубліковано:
13 Квітня, 2018

Сьогодні вперше показали, як виглядає оновлене інфекційне відділення Тернопільської міської дитячої лікарні, повідомляє сайт Доба.

Капітальний ремонт зробили на другому поверсі будівлі, замінили вікна та сантехніку. За словами завідувача інфекційного відділення Ольги Дивоняк,  це перший капітальний ремонт зроблений на другому поверсі лікарні.

— Інфекційне відділення міської дитячої лікарні функціонує 1971 року. Перший капітальний ремонт тут був зроблений ще у 2014 році на першому поверсі. В цьому році капітальний ремонт зроблений на другому поверсі з заміною вікон та сантехніки. Умови не порівняти. Це єдине інфекційне відділення в області, розраховане на 50 місць. У відділенні 17-ть палат, побудовані по принципу боксу. Кожна палата має по три ліжка, а також власну ванну кімнату, — розповідає завідувач інфекційного відділення Ольга Дивоняк.

— У цих закладах лікуються наші діти, які потребують підтримки. З фонду регіонально розвитку у 2017 році було виділено 1 мільйон 160 тисяч гривень, які спрямовані на покращення умов у цьому закладі. Тут також лікуються діти хворі на онкологічні захворювання, це майже 30 ліжко-місць. Ми поставили собі за мету забрати їх  та перенести до Обласної дитячої лікарні, — коментує голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитяче, #інфекційне, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оновленне відділення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: