Сьогодні тернопільська поліція відзначила другу річницю з часу заснування (Фото)

Опубліковано:
12 Березня, 2018 о 17:05

Сьогодні Управління патрульної поліції в Тернопільській області відзначило другу річницю з часу заснування. За цей час було багато перемог і здобутків, були і помилки, однак ми постійно змінюємося, щоб стати кращими.

– Дякую усім за службу, ми – єдина команда, – звернувся у вітальному слові до патрульних керівник Управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук. – Справа, яку ви робите, вимагає великих зусиль і терпіння. Кредо патрульної поліції «Служити і захищати» ви з честю виконуєте.



Особовий склад патрульної поліції прийшли привітати голова облдержадміністрації Степан Барна та мер Тернополя Сергій Надал.

– Пригадую як два роки тому на Театральному майдані ви складали присягу, – зазначив Степан Степанович. – А тепер результатами своєї роботи виправдовуєте кредит довіри, який вручили вам громадяни.

Степан Барна трьом патрульним вручив медалі від за відмінне виконання службових обов’язків, самовідданість та високий професіоналізм. Нагрудний знак міського голови отримали капітан поліції Віктор Вихованець та майор поліції Тетяна Хічій. А цінні подарунки (наручний годинник) від Сергія Надала отримали лейтенанти поліції Олександр Прокопів та Оксана Дутка.

– Завжди повертайтеся зі службими живими і здоровими до своїх рідних, – наголосив Сергій Надал. – Бажаю вам кар’єрного зросту і успіхів в усіх починаннях.

Насамкінець діти з Центру дитячої творчості та юнацтва подарували винуватцям свята віршоване привітання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: