Водій не хотів розголошувати про ДТП під Кременцем, розповідає студентка кременчанка

Опубліковано:
13 Лютого, 2018 о 23:13

Студентка-журналістка із Кременця Ірина Данилюк, котра навчається у Києві потрапила у ДТП, повертаючись додому із навчання. Подія трапилася 9 лютого, біля четвертої години ранку, поблизу села Зеблази. Для пасажирів все обійшлося без суттєвих травм. Проте дівчина зазначає, що водій автобуса компанії “Автолайф” вмовляв пасажирів не викликати поліцію і не розголошувати про ДТП, – пише kremenets.city.

На момент аварії в автобусі перебувало близько 10-ти людей, повідомляє Ірина. Розповідає, що пасажири не отримали серйозних травм, однак водій автобуса швидкої допомоги в будь-якому разі не викликав. Про це дівчина також одразу повідомила на сторінці у Facebook.



“У мене шок! Як людина, яка несе відповідальність за життя багатьох людей, не викликала хоча б швидку. Ми у полі, до населеного пункту далеко, погано могло стати в будь-який момент, будь то струс мозку чи просто шок. Слава Богу, що ніхто не постраждав. А водій, сказав, не викликайте поліцію і швидку, будь ласка, мій шеф зараз приїде і усе владнає. От що б він робив у разі летального випадку? Комусь стане погано, а він далі говоритиме “чекайте, зараз приїде шеф і усе вирішить”.

Дівчина у результаті аварії отримала численні синці та забій голови. Розповідає, що в момент аварії встигла прокинутись та схопитись за спинку крісла, так їй вдалось уникнути удару об скло. Потім зателефонувала батькові.

“У мене був 1 % на телефоні, тому я встигла лише набрати татові, наступний свій дзвінок я зробила з телефону дівчинки, котра теж була в автобусі. Коли приїхав батько, як виявилося ніхто, з людей не викликали ні поліцію, ні швидку, ні рятівників”.

“Водій не хотів розголошувати про ДТП, а поліцейські, приїхавши на місце події, не дочекалися пасажирів”.

Додає, що в автобусі не було аварійного молотка і у неї особисто запитали, чи не має вона пилочки для нігтів, щоб відкрити люк.

“Про яку якість перевезення може йти мова, коли в автобусі відсутні елементарні речі, які обов’язково повинні бути. Добре, що старші чоловіки допомогли нам вилізти та відкрити люк”, – говорить дівчина.

Ірина припускає, що причиною ДТП могло бути перевищення швидкості, бо один з пасажирів сказав: “Треба було менше гнати”.

Коли ж вона зателефонувала в сервіс пасажирських перевезень “Автолайф”, щоб розповісти про подію та попросити про повернення коштів за проїзд, їй пообіцяли роз’яснити ситуацію аж у понеділок.

Як повідомили у Кременецькому відділенні поліції, поліцейські таки виїжджали на місце події. Повідомлення про ДТП біля с. Зеблази зареєстровано. На той час, коли виїхав наряд, на місці події вже не було жодного пасажира, окрім самого водія. Водій у розмові з поліцейськими зазначив, що ніхто у ДТП не постраждав, а претензій від пасажирів не було.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #ДТП, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: