За кошти міського бюджету у Тернополі придбали сучасний комп’ютерний томограф (Фото)

Опубліковано:
24 Січня, 2018 о 13:43

У Тернопільському міському лікувально-діагностичному центрі, який знаходиться на вул. Руська, 47, запрацював сучасний комп’ютерний томограф. Придбали його за кошти з бюджету.

Новий комп’ютерний томограф дозволятиме провести детальне медичне обстеження усіх органів та систем, при цьому променеве навантаження на пацієнта, завдяки новітньому обладнанню, знижується на 75%.



null

«Ми хочемо бачити нашу громаду здоровою, тому рівень медичних послуг у Тернополі повинен бути достатньо високим, аби забезпечити вчасне виявлення хвороб та їх правильне лікування в межах міста, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Перевагою даного томографа є те, що він був придбаний для комунального підприємства за кошти з місцевого бюджету, що в подальшому гарантуватиме безкоштовне томографічне обстеження та обстеження за пільговою ціною для окремих верств населення».

Безкоштовно пройти томографічне обстеження зможуть учасники бойових дій та інваліди війни І-ї групи. А за собівартістю отримати медичне обстеження зможуть інваліди І-ї та ІІ-ї групи, інваліди війни ІІ-ї та ІІІ-ї групи, учасники війни та АТО, ліквідатори аварії на ЧАЕС І-ї та ІІ-ї категорії. 

Також передбачено 10% знижки на послугу для власників «Карти тернополянина».

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #томограф
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: