Моторошна смерть тракториста з Тернопільщини

Опубліковано:
22 Грудня, 2017 о 21:43

Слідство з’ясувало, за яких умов помер тракторист із Бучача, – пише Файне місто.

Нагадаємо, трагічний інцидент трапився наприкінці жовтня на полі ТзОВ «Бучачагрохлібпром». Чоловік під час роботи отримав травми не сумісні із життям.



Спеціальна комісія встановила, що того фатального дня мешканець Тернопільщини прийшов на роботу, де провів передрейсовий медичний огляд та тестування на вміст алкоголю. Після цього він виїхав у поле. Напівоголоне тіло чоловіка знайшли близько третьої години дня, повідомляють в Управлінні Держпраці в Тернопільській області.

Експертиза з’ясувала, що смерть настала від гострої кровотечі внаслідок ампутації лівої верхньої кінцівки.

Комісія також визначила причини нещасного випадку – організаційні та психофізіологічні. Роботи виконувалися без засобів колективного захисту, не було встановлено захисне огородження на карданний вал приводу водяного насоса бочки, працівник перебував на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння, що підтверджено медичним висновком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: