Колоритно та з гумором: про пригоди УПА зняли новий глиняний мульт (Відео)

Опубліковано:
26 Листопада, 2017 о 15:52

Незвичайний мультфільм підкорює мережі! В його основі – розповідь про пригоди воїнів УПА, – пише Український контент.

«Воїни лісу 2» – це вже третя відеоробота, де в головних ролях «знімаються» фігурки з полімерної глини авторства українського скульптора Богдана Савлюка. Першу частину мультфільму презентували рік тому. До цього українців здивували «Хоробрі серця».  



– У нескладний сюжет ми спробували закласти потужну ідею про те, що наша культура – могутня сила, що здатна долати будь яке лихо. В часи репресій, голодомору, розстрілів, вивезення українців до Сибіру, на мою думку, саме культура допомогла вистояти. Наша пісня, колядки, співанки, народні танці, українська книга – це був могутній щит проти радянської системи, – коментує незвичайну прем’єру Богдан Савлюк. – Впевнений, що  саме нові, нестандартні форми можуть популяризувати наші традиції а також зацікавити  українців вивчати свою історію.

І дійсно, формат відео з глиняними героями став набирати неабиякої популярності в Україні. Творці «Воїнів лісу» зізнаються, що вже нині працюють над створенням музичного кліпу для популярного українського року-гурту і замовлення продовжують надходити.

– Очевидно, формат припав українцям до душі. Нині багато працюємо, однак раді кожній можливості створити нове неповторне відео з українським колоритом. Усіма питаннями зі створення роликів займається компанія Теплі Іграшки,  – відзначає Богдан Савлюк. – Тож якщо і собі мрієте про глиняний мульт – звертайтеся!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мультик, #УПА
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: