Фірма-забудовник заплатить чималу суму збитків

Опубліковано:
17 Листопада, 2017 о 17:13

Прокуратура Тернопільської області звернулась до суду з позовом в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області до ПП “Тернопіль-Західінвест” про стягнення до державного бюджету понад 110 тис грн збитків, завданих об`єкту приватизації.

Читайте також



З Панами в Україну екстрадовано скандального тернополянина (Фото)
На Тернопільщині прокуратура повернула земельну ділянку вартістю понад 900 тис грн у державну власність

Встановлено, що забудовник у 2005 році придбав на аукціоні об’єкт незавершеного будівництва державної форми власності – 40-квартирний житловий будинок у м.Теребовлі. За умовами договору купівлі-продажу забудовник мав би завершити будівництво у 2015 році, однак вказаної умови договору не виконав, будівництво не розпочато, недобудований об‘єкт частково демонтований. Тому, за рішенням господарського суду Тернопільської області 2016 року договір розірвано, а будинок повернуто у державну власність.

Обстеженням інвентаризаційної комісії об’єкта незавершеного будівництва встановлено, що в ньому відсутні окремі елементи та недобудоване приміщення перебуває у занедбаному стані. Збитки державному бюджету, завдані діями недобросовісного забудовника становлять 110 тис грн.

Рішенням господарського суду Тернопільської області позов прокуратури задоволено у повному обсязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: