10 листопада у Тернополі відбудеться допрем’єрний показ словацько-українського фільму «Межа»

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

10 листопада, 19:00 у Тернополі у “Сінема Сіті” відбудеться допрем’єрний показ фільму «Межа» режисера Петера Беб’яка про контрабанду на кордоні між Україною та Словаччиною. Усього шість міст України побачать словацько-українську стрічку до початку її всеукраїнського прокату. Це Тернопіль, Львів, Київ, Дніпро, Запоріжжя та Одеса. 

null

Фото з мережі Інтернет

У Словаччині фільм “Межа” вже поставив всі можливі рекорди прокату. Від країни стрічку висунули на цьогорічну ювілейну 90-ту кінопремію “Оскар” Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії “Найкращий фільм іноземною мовою”. На спеціальному показі стрічку особисто представлять актори Римма Зюбіна та продюсер фільму Андрій Єрмак (Garnet International Media Group). Кінофільм “Межа” представив Україну в основній конкурсній програмі кінофестивалю у Карлових Варах, що входить до переліку фестивалів категорії «А». Стрічка «Межа» здобула на фестивалі один із найголовніших призів – Кришталевий глобус за кращу режисерську роботу.   

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

Видатні світові видання «The Hollywood Reporter» та «Variety», порівняли словацько-українську «Межу» з кращими роботами культового режисера Гая Річі «Хрещеним батьком» та «Кланом Сопрано».

null

Фото з мережі Інтернет

До фільму українська рок-легенда Олег Скрипка записав власну версію пісні «Гей, соколи», що стала головним треком картини. 

Український прокат фільму стартує 16 листопада цього року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #межа, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прем'єра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: