Тернопільський актор зіграв головну роль у фільмі, що претендує на «Оскар». 9 листопада відбудеться зустріч з глядачами

Опубліковано:
9 Листопада, 2017

Фільм “Стрімголов” (англ. Falling) у Тернополі презентуватимуть під час спецпоказу режисер Марина Степанська, виконавці головних ролей тернополянин Олег Мосійчук, Дар’я Плахтій, Андрій Селецький, а також продюсери фільму Володимир Філліпов (продюсерський центр «ІнсайтМедіа»)  та Андрій Суярко (продюсер фільмів “Той,хто тпройшов кріз вогонь” та “Іван Сила”). 9 листопада у 19.00 тернополяни матимуть змогу поспілкуватися з творцями фільму у “Сінема Сіті” у перший день виходу стрічки у широкий кінотеатральний прокат. 

null

Коментує Наталя Турчин, Тернопільська кінокомісія,ТО “КіноХвиля”: “Це повнометражний режисерський дебют Марини Степанської, вже має вражаючу міжнародну фестивальну історію. Я дуже рада, що одну з головних ролей зіграв наш актор, режисер, народний артист України Олег Мосійчук. Світова прем’єра фільму “Стрімголов” відбулася на 52-му Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах в рамках конкурсної програми “Із Заходу на Схід”. У серпні 2017 року стрічка взяла участь у відборі на висування фільму від України на ювілейну 90-ту кінопремію “Оскар” Американської академії кінематографічних мистецтв і наук у категорії “Найкращий фільм іноземною мовою”.”

“Стрімголов”  — психологічна драма. Це історія кохання двох людей під час великих змін у країні. Історія припала на п’ять місяців “зими, що нас змінила” 2013-14 років. Антон – 27-річний колишній вундеркінд-музикант, лікувався від алкогольної залежності. Його дідусь (Олег Мосійчук), людина суворих принципів, вивозить хлопця в село. Одного разу Антон зустрічає Катю, що, як і він, намагається знайти своє місце в житті… 

null

Фото з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прем'єра, #стрімголов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: