Укропівка Інна Вовчок навідалась із подарунками до пацієнтів дитячого психоневрологічного санаторію у Кременці

Опубліковано:
3 Листопада, 2017
Депутат обласної ради від політичної партії “Українське об’єднання партії – УКРОП” Інна Вовчок відвідала дітей-пацієнтів Кременецького обласного дитячого психоневрологічного санаторію, – пишуть Тернополяни.

Заклад потребує допомоги і уваги, адже виживає лише за рахунок спонсорів.

До малечі обраниця прийшла з подарунками та гостинцями: іграшками, канцелярією, продуктами і солодощами. Поспілкувавшись із дітьми та персоналом, з’ясувала, що заклад потребує підтримки держави та меценатів. Навіть зараз, з бюджету фінансуєтьсямізерна частина на утримання дітей, а більшість продуктів харчування забезпечують спонсори.

– Колектив був дуже радий, що до них прийшли у гості не у День захисту дітей чи на свято Миколая, як це зазвичай буває, а ось так без приводу. Насправді є у закладу проблеми і потрібно їм допомагати, особливо зважаючи на важливу функцію, яку він виконує, – зазначила Інна Вовчок.

Серед потреб санаторію і дитячий майданчик. З цього приводу укропівка готує звернення до обласної ради, аби виділити кошти на його спорудження.

IMG 9257

IMG 9258

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вовчок, #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #подарунок. діти, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: