Жителі області принесли у поліцію майже півтисячі боєприпасів

Опубліковано:
1 Листопада, 2017 о 08:13

2 армійських взірців, 7 нарізної мисливської зброї, 122 мисливських гладкоствольних рушниць, 26 одиниць холодної зброї, 2 саморобних пристрої та 34 взірця іншої зброї. Усе це принесли до відділень поліції жителі області протягом місячника добровільно здачі зброї, який завершився 31 жовтня.

Читайте також



В поліцію з пістолетом
Тернополянин нелегально продавав зброю

Особливо небезпечні предмети, які принесли краяни – 493 боєприпаси до різних видів вогнепальної зброї, 28 спеціальних засобів, а саме 23 газових пістолетів, револьверів та 5 пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії.

Скориставшись можливістю, яку надає місячник добровільної здачі зброї, 7 мешканців нашого краю уникнули будь-якої відповідальності за її незаконне зберігання. 35 одиниць зброї уже зареєстровано у власність громадян і ще 97 чекають на оформлення документів. Понад 89 небезпечних предметів, які не відповідали технічним вимогам, передали для знищення.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: