На Тернопільщині знімуть продовження відомої стрічки

Опубліковано:
31 Жовтня, 2017 о 12:43

Фільм «Червоний» наробив чимало галасу і привернув до себе увагу громадськості.  Продовження стрічки за мотивами роману Андрія Кокотюхи будуть знімати на теренах нашої області.

Власне, фільм «Червоний 2» – це буде передісторією до того, що глядачі вже бачили у першій частині фільму, – повідомляють у прес-службі Тернопільської ОДА. Невипадково зйомки картини відбуватимуться на Тернопільщині, адже саме наша область вважається центром зародження національно-визвольного руху та боротьби за вільну та незалежну Державу. Тому історія нашого краю багата не лише подіями, а й цікавими локаціями та багатою природою. Нагадаємо, у Тернополі допрем’єрний показ кінострічки «Червоний» відбувся напередодні Дня Незалежності України. Фільм розповідає про події 1947 року, коли згідно з сюжетом головний герой – воїн УПА Данило Червоний, потрапляє у концтабір ГУЛАГу. Разом з іншими українцями він не готовий миритися з тоталітарним режимом. Тому під його проводом вони кидають виклик кримінальникам та керівництву табору, піднімають збройне повстання й здобувають свободу. Гасло стрічки «Боротьба, яка триває досі».



null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кіно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #червоний
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: