Синоптики обіцяють теплу осінь. А що може бути ліпше, ніж  погожі вечори у добрій компанії? Тільки вечори зі смачними стравами та вишуканими напоями.

null

Читайте також

Cитно, смачно та оригінально – дегустаційні сети від «Лисого» (Фото)
Більярд у «Лисому»: для новачків та професіоналів (Фото)
Де в Тернополі показують цікаві фільми та смачно годують? (Фото)

Для тих, хто любить цікаві смаки та високоякісні компоненти, у приватному клубі «Лисий» приготували ексклюзивні газовані наливки та вина.

Розповідає розробниця напоїв, бармен Інна Яремчук: “Усі наливки та вина, які пропонуємо в «Лисому», виготовлені за нашими рецептами з високоякісного алкоголю та натуральних інгредієнтів. Нині пропонуємо гостям вибрати, що їм до смаку з досить широкого спектру смаків – ми готуємо чотири види газованих вин і п’ять видів газованих наливок. У нас є гранатове, вишневе, персикове, рожеве вина. Наливки — хреновуха, медовуха, спотикач, «Лисі трави» та цитрівка. До речі, «Лисі трави» готує тільки мама Лисого і рецептуру тримає у таємниці. Чому ми вирішили газувати напої? Під дією газу їхній смак розкривається, стає м’якішим та водночас виразнішим, посилюється запах. А ще з газом навіть наливки стають ніжнішими — навіть дівчатам смакує газована хреновуха”.

Тож заходьте до приватного клубу, щоби переконатися у вишуканості газованих вин і  наливок від «Лисого».

м. Тернопіль, вул. Січовийх Стрільців, 3-А.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #клуб, #лисий, #напої, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тераса, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільми
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: