На ідею до нового кліпу Табакова надихнув культовий фільм Люка Бессона

Опубліковано:
17 Вересня, 2017

Блокбастер «Танцівниця» (The Dancer) за сценарієм знаменитого режисера та продюсера Люка Бессона надихнув переможця телепроекту «Голос країни» Павла Табакова на створення власної історії – до нового кліпу на танцювальну пісню «Я для тебе». Цими днями – прем’єра відео на музичних каналах України та в мережі.   

Талановита танцівниця із дредами, сутінки нічного клубу, пристрасть між жінкою та чоловіком… Усе це можна побачити у новому кліпі Табакова «Я для тебе». Режисером відео виступив відомий український кліпмейкер Володимир Шурубура. А на знімальний майданчик майже на добу перетворився недавно відкритий у Львові найсучасніший в місті клуб «Малевич».    

– The Dancer – один із моїх улюблених фільмів, -каже Табаков. – Багато разів передивлявся його, і натхнення після перегляду щоразу було усе сильнішим. Мені дуже запам’яталися сцени з цієї картини, а особливо історія про непростий шлях до мрії. Я давно хотів, щоб героїнею одного з моїх кліпів стала колоритна танцівниця із дредами. Тепер це бажання реалізовано!

Самому Табакову, за задумом режисера, у новому кліпі дісталася роль бармена, який закохується у танцівницю. Чим закінчилася ця романтична інтрига – дивіться у прем’єрі «Я для тебе»:

 

У жовтні-листопаді Павло Табаков вирушає у тур містами України – з новою концертною програмою «Любов Жива». Перший етап гастролей цієї осені охопить вісім міст Західної та Центральної України. Старт туру – 11 жовтня на сцені Львівської опери. Далі гастрольний графік Табакова і його групи виглядатиме так: 20 жовтня – Івано-Франківськ (Філармонія), 21 жовтня – Чернівці (Філармонія), 27 жовтня – Тернопіль (Драмтеатр ім. Т. Шевченка), 28 жовтня – Луцьк (Палац Культури), 29 жовтня – Рівне (Міський Будинок Культури), 13 листопада – Вінниця (Філармонія), 14 листопада – Київ (Caribbean Club).

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #табаков, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: