15 дорожньо-транспортних пригод сталось в області за вихідні. Зареєстровано 25 потерпілих, один загиблий. 

У Тернополі на перехресті вулиць Крушельницької та Чехова «Сітроен» зіткнувся зі «Шкодою». Причиною ДТП стало те, що водій першого авто руший на заборонений сигнал світлофора. Тілесні ушкодження отримала пасажирка «Шкоди».



Легкі тілесні ушкодження отримав і водій «Фольксвагена». Він зіткнувся із авто марки «Субару»  на вулиці 15 Квітня в обласному центрі.

На Чортківщині в аварії постраждала ціла родина. З тілесними ушкодженнями до лікарні потрапили четверо людей. Усе через те, що водій не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.

У селі Старий Вишнівець Збаразького району невідомий водій наїхав на велосипедиста. У нього – травми середнього ступеня важкості. Винуватця ДТП та авто встановлюють.

А причиною аварії в Заліщиках стало водіння у нетверезому стані. На дорозі не розминулися іномарки «Ауді» та «Рено». У ДТП постраждало четверо осіб. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: