Неякісний ремонт дороги на вулиці Шпитальна – справа рук місцевого підприємця

Опубліковано:
23 Серпня, 2017 о 12:43

Тернополяни поскаржились у міську раду на неякісний ремонт дороги на вулиці Шпитальна. Проте, у мерії кажуть,що ремонти на даній вулиці проводив місцевий підприємець за власні кошти. З бюджету на ремонти грошей виділено не було.

Читайте також



На Тернопільщині серйозно взялись за дороги

– Неподалік вул. Шпитальна триває будівництво багатоповерхового будинку. Підприємець прокладав туди інженерні мережі (водопровід, газопровід та каналізацію), через що пошкодив дорогу. Далі, за власні кошти, він відновив ділянку в межах прокладення інженерних мереж, – розповіли у міській раді.

Начальник відділу технагляду Олег Вітик каже, що два роки тому за кошти міського бюджету був проведений капітальний ремонт ділянки від вул. Пирогова до лікарні швидкої допомоги. Іншу ділянку на вул. Шпитальна міська рада планує капітально відремонтувати наступного року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Василь Тракало
09:43, 6 Червня, 2024

До професійного свята. Інтерв’ю з головою Тернопільської обласної організації НСЖУ Василем Тракалом

Блоги

ТОП новини тернопільщини: