Мешканець Тернопільщини за 11 тисяч гривень купив в аферистів цеглину

Опубліковано:
21 Серпня, 2017

20-річний мешканець Збаразького району перерахував на чужий номер мобільного 11 тисяч. Парубок дуже хотів придбати мотоцикл, однак на свою біду натрапив в Інтернет-мережі на афериста.

Мешканець району знайшов потрібний товар на, вже відомому за кількістю зареєстрованих там шахраїв, сайті OLX. Не додумався домовитися про наложений платіж, хоча б для того, аби на власні очі побачити, що купує. А хитрий продавець уміло нарадив продавця одразу перевести гроші на номер мобільного, а як їх отримав, скинув номер товарної накладної про відправку товару.

Читайте також

На Гусятинщині за одну ніч злодій обікрав два магазини
На Тернопільщині підробляли харчові продукти під маркою відомих брендів

Однак на відділені служби доставки парубка чекав неприємний сюрприз. Замість двоколісного транспорту він отримав … цеглину. Довелося розповідати про невдалі торги поліцейським. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадженя.

Вкотре наголошуємо: перестаньте сліпо довіряти невідомим! Не відправляйте гроші незнайомцям не пересвідчившись, що отримаєте товар. Зацікавлена у продажі особа погодиться надсилати післяоплатою, а люди, які відмовляються від такої послуги, мають насторожити вас в першу чергу.

Гарантій, що після надсилання грошей вам надійде товар ще й саме такий, який зазначений в оголошені – жодних! Тому добре перестраховуйтесь!!!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #OLX, #аферисти, #Збараж, #інтернет, #магазин, #мотоцикл, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #цегла
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: