У вересні у файному місті триватиме гастрономічне та хмільне дійство, проте чим воно здивує відвідувачів, наразі – таємниця
Впродовж 22-24 вересня у Тернополі вириватиме вже традиційний фест “Сала і самогону”, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на “Місцевий час“.
Перегляньте також:
- Тернопільський музей отримав експонати що нагадують про боротьбу кримськотатарського народу
- В’ячеслав Негода став на бік Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької
Хмільний та рестораторський перфоманс фінансуватиметься за кошт Громадського бюджету Тернополя. Наразі вже відлунали три попередні гастрофестивалі “Тернопільська брама”, “Галицька дефіляда” і “Короп-фест”, що також спонсорувались з міського бюджету. Вони запам’яталися їхнім відвідувачам кулінарними рекордами: 3000 літрів рибної юшки в одному казані, найбільшим в Україні тортом-вишиванкою та найдовшою ковбасою.
Чим здивують ресторатори гостей свята цього разу нині залишається загадкою, однак можливо встановлять черговий м’ясний рекорд кулінарів.