Події на водоймах Тернопільскої області, як фронтові зведення

Опубліковано:
19 Серпня, 2017 о 07:13

Ще одна трагедія на воді. В селі Касперівці Заліщицького району під час катання на катамарані зник трирічний хлопчик. Дорослі були поруч, та недогледіли. Тіло дитинки досі шукають. 

Читайте також



Біда з теребовлянцем сталася, коли йому не було й сорока років
Один із найважчих хрестів: бачити, як у муках помирає син

Вода і смерть стали словами -синонімами. І сумне підтвердження цьому – кількість загиблих в річках, ставках Тернопільської області. З початку року водна стихія забрала 41 життя,7 з них були діти.

Хочу вкотре звернутися до людей: пам’ятайте про смертельну небезпеку під час купання. Алкоголь, пірнання у холодну течію,коли на вулиці спекотно, купання у непристосованих для цього місцях, недогляд за дітьми – ці та подібні причини з’ясовуються, коли в поліцейських зведеннях з’являються нові повідомлення про смерть у воді.

Олександр Богомол.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #втопився, #дитина, #життя, #ксперівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хлопчик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: