Подробиці розслідування: водій, який у травні збив студентку, був під кайфом

Опубліковано:
15 Серпня, 2017 о 22:13

Нагадаємо, ДТП сталося 25 травня у центрі Тернополя на Руській. Водій «BMW» на швидкості врізався в огорожу на тротуарі та збив дівчину, що йшла.  Розслідування у справі завершено. Слідчі оприлюднили шокуючі подробиці.

На момент скоєння аварії кермувальник перебував у стані наркотичного сп’яніння. Чоловікові інкримінують частину 1 статті 286 Кримінального кодексу України.



Читайте також

Оприлюднене відео резонансного ДТП на Руській, де постраждала 19-ти річна дівчина

Під час рослідування поліцейські перевіряли різні версії, в тому числі і ту, що водія іномарки «підрізав» таксист, тому він різко вивернув кермо, щоби уникнути зіткнення. З вилучених з камер відеоспостереження, встановили таксиста. Він частково виїхав на смугу руху «BMW». Проте таксі не перешкоджало рухові іномарки.  

Натомість, у крові винуватця ДТП знайшли наркотики. Йому загрожує штраф від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За матеріалами сайту 20 хвилин

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: