Тернополяни викидають із вікон усілякий непотріб на голови перехожим

Опубліковано:
10 Серпня, 2017 о 17:13

Нещодавно у Тернополі поблизу кафе “Бандерас” сталася оказія. Тернополянці з вікна вилили на голову суп. Повертавшись з перукарні та прямуючи в гості на весілля, тернополянці Воксані Шварц з вікна вилили суп. Жінка застерігає бути обережними та не ходити близько під будинками. – повідомляє ПРО.te.ua

Потерпіла Воксана Шварц розповіла читачам про оказію, яка трапилася з нею нещодавно:



“Коли йдете тротуаром в спальному районі Тернополя – будьте дуже обережними. Не знаєте ж бо, з якого вікна вам на голову виллють суп, або ще гірше – викинуть використаний підгузник. А особливо, якщо ви прогулюєтеся на Замковій, ліворуч від готелю «Тернопіль» сходами, які ведуть в бік озера.

На вулиці Над ставом живе моя перукарка, я йшла від неї вранці, в четвер щаслива й усміхнена, зі свіжою зачіскою, яку ми вкладали  півтори години. Подія того гідна – у моєї племінниці весілля. А я – як хресна мама, маю бути на такому святі неперевершеною. І я б була такою.

Піднімаюся сходами, біля кафе «Бандерас», мрію про те, як зараз вдома одягну ще й сукню. Як вимагатиму від чоловіка компліментів, як заздритимуть моєму образу окремі мамаші на весіллі. І тут – гуп!..

Спочатку подумала, що то хтось вискочив з вікна. Потім відчула, що з волосся стікає щось тепле, липке. Руками поправила зачіску. На пальці намоталася мівіна!!!

Жоден фільм жахів не зрівняється з тим, що я відчула! Хотілося кричати. Але на кого? Я розматюкалася так, що в усіх вікнах, здається, шибки затряслися. Хтось просто десь зачинив вікно. Я не зрозуміла де.

Звідусіль почали злітатися голуби. І тут я помітила, що весь тротуар всипаний сиром, кришками хліба, вареною картоплею з супу, квасолею. Через свіжість ранку і недавній дощ, запаху чути не було.

Якби я побачила б, з якого вікна викинули мівіну, то пішла б бити пику. Але я поспішала. Бо ще ж треба переробити зачіску! Я повернулася до перукарки, плакала і намагалася пояснити, що сталося. Ще плюс година – і зачіска була, як нова. Проте настрій вже був зіпсований…”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виливають їжу з вікон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оказії, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: