У поліції викрили злочинне угрупування, яке займалося виготовленням та збутом фальшивих грошей. Правоохоронці здійснили 15 обшуків у помешканнях й офісах зловмисників та вилучили банкноти з ознаками підроблення, а також численні знаряддя та матеріали для виготовлення фальшивок.  

Читайте також



Обікрали, представившись працівниками поліції
Виграв фальшиве авто
Шахрай, що 10 років переховувався від слідства, постане перед судом

Виготовляли зловмисники американські долари. Робили це на обладнанні поліграфічного комбінату в цеху у Львові.  Друкували підроблені гроші настільки якісно,  що відрізнити їх від справжніх без спеціального обладнання було неможливо. Навіть захисні елементи ставили. За попередньою оцінкою фахівців, завдяки втручанню правоохоронців вдалося запобігти підробленню валюти на суму понад 6 мільйонів доларів США. Фальшивки збували переважно у західних областях –  Тернопільській, Львівській, Волинській та Івано-Франківській.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: