Тернополянці залишилося ще кілька годин, щоб встановити новий рекорд України

Опубліковано:
8 Липня, 2017 о 12:42

18 годин безперервного масажу саме такий рекорд планує встановити тернополянка Оксана Петришин і обійти в такий спосіб свого колегу з Києва. Його рекорд – 13 годин 42 хвилини. Його вона вже випередила. Свій рекорд розпочала  7 липня, о 18.00 годині, а планує завершити сьогодні о 15 годині.

Читайте також



7 липня у Тернополі встановлюватимуть незвичайний рекорд!

Станом на 9.00 8 липня Оксана Петришин зробила масаж 28 пацієнтам. Попереду ще 12. Для масажу спини на кожного пацієнта відведено по пів години.  Після кожного пацієнта Оксана має по п’ять хвилин на відпочинок,  – повідомляє 20хвилин. Але вона вирішила працювати безперервно по шість годин. І експерти Національного Реєстру Рекордів України додають невикористані хвилини для відпочинку. Тобто після кожних шести годин вона має на відпочинок пів години. Але використовує лише 10-15 хвилин. Не зважаючи на те, що пані Оксана не спала цілу ніч і постійно масажувала людей, жінка почувається бадьоро. І навіть пританцьовує масажуючи.

Підтримати жінку прийшли її клієнти та друзі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: