Рабінович заявив, що «ера Льовочкіна» закінчилася

Опубліковано:
26 Червня, 2017

Політик звинуватив “Опоблок” в непослідовних діях, – пише Терноград.

“Ера Льовочкіна” (народний депутат від “Опозиційного блоку” Сергій Льовочкін, – ред.) закінчилася, настав час разом будувати опозицію. Про це в прямому ефірі програми “Хто кому Рабінович” заявив народний депутат, голова підкомітету з прав людини і лідер партії “За життя” Вадим Рабінович.

Зокрема, він зазначив, що після кількох голосувань за закон про Конституційний суд документ вдалося ухвалити завдяки депутатам від “Опозиційного блоку”, які дали потрібні 30 голосів.

На питання про те, як Рабінович, колишній член “Опоблоку”, відноситься до голосування опозиції разом з провладними депутатами, політик відповів: “Президенту передані повноваження з формування Конституційного суду, тому що у нього не вистачало там осіб, а “Опозиційний блок” підняв руку двічі: спочатку за цей закон, потім за зміну судової системи.

В “Опозиційному блоці” є багато сильних політиків. Але минув час, коли потрібно було ходити на поклони до Льовочкіна, який сидить поза залом Верховної ради і командує так, що заходять то в російське, то в американське посольства”.

Політик вважає, що “ера льовочкіних” закінчилася і потрібно разом будувати опозицію.

“Давайте думати про народ. Скажіть, з якими очима ви (депутати “Опозиційного блоку”, – ред.) зараз прийдете в Одесу, Харків, Львів до своїх виборців, які дали вам голоси? Скажіть, я віддав вас на поталу влади, тому що мені сказав якийсь Льовочкін? Це не опозиція. За що ви боретеся? До побачення, мій ласкавий “Опозиційний блок”. Я думаю, таке ж “до побачення” вам скажуть виборці всього Сходу, який ви зрадили”, — зазначив нардеп.

Крім того, Рабінович звинуватив “Опоблок” в непослідовних діях: “Спочатку члени фракції оскаржать у Конституційному суді закон про люстрацію. Потім голосують разом з провладними депутатами за закон про Конституційний суд, що передбачає заборону люстрованим особам ставати суддями”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: