Дорогі юнаки та дівчата!

Вітаю Вас із Днем молоді!  



Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Молодість – час мрій і надій, пошуку, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Переконаний, що ви успішно реалізуєте свої таланти, примножите культурний та духовний спадок багатьох поколінь нашого народу, утвердите авторитет України в світі.

Бажаю всім здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. Нехай не згасне вiра у добру долю України, майбутнє якої у ваших руках! Хай у ваших родинах завжди панують здоров’я, злагода i достаток!

З нагоди свята бажаю Вам, дорога молоде, мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та оптимізму. Нехай збуваються всі ваші задуми та мрії. Щастя Вам і віри у власні сили!

Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над – собою, будуйте великі плани на майбутнє!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: