Дороги на Тернопільщині хочуть будувати турки

Опубліковано:
21 Червня, 2017 о 08:43

Представники турецької компанії «Арест Вест Констракшн Компані» відвідали Тернопілля. Під час свого візиту гості висловили зацікавленість будувати дороги у нашій області.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року вступить у дію закон України «Про дорожній фонд», відповідно до якого всі дороги місцевого значення перейдуть в управління області. А це приблизно 3,5 тисячі кілометрів.



Читайте також

У центрі Тернополя оновлюють тротуари (Фото)
Шляховики лагодять дорогу у туристичній «родзинці» Бучацького району

«Якщо ваша фірма покаже хороший результат по роботі в Тернопільській області, то буде мати дуже серйозні перспективи в Україні загалом. Щодо нашої області, то, гадаю, найближчим часом вам роботи вистачить. Ми зацікавлені у співпраці, адже на Тернопільщині компаній, які готові працювати над даним питанням, не дуже багато. Важливими для нас також у подальшій спільній співпраці є такі аспекти, як ціна та гарантія, адже ціна, яку ви запропонуєте повинна бути конкурентною, порівняно з іншими компаніями, які працюють на території України», – наголосив голова обласної держадміністрації Степан Барна.

У свою чергу іноземні представники готові до подальшої співпраці й уже зареєстрували свою фірму (філія ТзОВ «Арест-Вест Констракшн Компані») у Козовій.

За матеріалом Тернопільської обласної держадміністрації

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: