У Тернополі буде збільшено кількість камер відеоспостереження

Опубліковано:
21 Червня, 2017 о 15:43

10 нових камер відеоспостереження з’явиться в Тернополі у червні. Обладнають їх  в різних частинах міста. Як кажуть у міській раді, нові відеокамери з’являтимуться кожного місяця.

Найперше камери потрібні для роботи патрульних. Також камери мають попит і серед тернополян. Понад тисячу користувачів переглядають відео щодня.



Читайте також

Комунальні IT-шники встановлюють камери спостереження у Тернополі навіть у вихідні (Фото)
Хто стежить за тернополянами (Фото)

–  Камери помічні у розкритті злочинів та завдяки ним розслідуються крадіжки. Зокрема, у школах часто крадуть ровери. Також відео з камер можна переглянути, коли на дорозі трапилась ДТП. Одна з останніх розкритих ДТП за допомогою наших камер це є аварія біля Збаразького кільця. Було виявлено номерний знак і знайдено винуватця аварії, – коментує в.о. директора “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський.

Нагадаємо, що місяцями раніше встановили камери і на міських кладовищах. Загалом ведеться нагляд за могилами, що на вулиці Микулинецькій, біля Підгороднього та на новому кладовищі, що знаходиться на вулиці Бригадній.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: