Бульвар Просвіти у Тернополі заріс травою і бур’янами (Фото)

Опубліковано:
14 Червня, 2017 о 19:43

Бульвар Просвіти у Тернополі заріс травою і бур’янами і на цій території ніхто не береться наводити порядок. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Тернопільської міської ради Віктор Генсерук. Він, зокрема зазначає, що ця ділянка не належить жодному ОСББ, а міське управління ЖКГ на звернення та зауваження не реагує. Також Віктор Генсерук на фото демонструє неприбраний дитячий майданчик на тому ж бульварі Просвіти.

Читайте також



Для муніципальної поліції Тернополя депутати куплять катер (Відео)

«Хто впізнає де я? На городі? Нє то не мій город, той город називається бульвар Просвіти. Кажуть мешканці, що сьогодні був об”їзд бульвару і дали приписи головам ОСББ за непокошену траву. Дана ділянка не належить жодному ОСББ, тобто це земля міста. Ділянка не прибирається вже 2 роки, ні влітку від сміття, ні взимку від снігу!  Я неодноразово звертався запитом до управління ЖКГ з цього приводу – не працює…Попробую через соцмережі. Максимів Ігор прошу знайти, хто відповідальний за прибирання даної території та щось з ним зробити, можна навіть в ту кропиву і в будяки запхати», – пише Віктор Генсерук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: