Наливайченко полетів у Литву говорити про Росію та безпеку

Опубліковано:
25 Травня, 2017 о 21:23

Лідера Руху “Справедливість”, екс-керівника СБУ запросили на III міжнародному Форумі з сучасних проблем Росії, безпекової і міжнародної проблематики. Про це Наливайченко написав на своєму фейсбуці.

“На запрошення литовських та американських та партнерів вирушив до Вільнюса, де разом з лідером російської опозиції Гаррі Каспаровим, екс-радником президента США Джорджа Буша молодшого Баррі Джексоном, відомим українсько-кримськотатарським журналістом Айдером Муждабаєвим та іншими візьму участь у III міжнародному Форумі з сучасних проблем Росії, безпекової і міжнародної проблематики.



З литовського майданчика говоритиму про те, якими бачу пріоритети внутрішнього та зовнішньополітичного життя України, як протидіяти російській агресії, про повернення Криму та відновлення територіальної цілісності і суверенітету нашої держави на сході, звільнення українських заручників і політв’язнів”, – повідомив Наливайченко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: