Вже наступних вихідних тернополян та гостей міста запрошують взяти участь у святкуванні “Днів Європи” та пивному фестивалі “Хмільний кухоль”, – пише Файне місто.

Святкові заходи відбудуться 19, 20, 21 травня в Парку імені Т.Г. Шевченка.



Під час “Днів Європи” буде розкрита суть пріоритетності політики європейської інтеграції, що сприяє подальшому утвердженню європейського іміджу нашої держави, поширенню серед населення ідеї європейської ідентичності та формуванню позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України.

Читайте також

Житель Тернопільщини перший в Україні скористався онлайн-послугою введення в експлуатацію будинка

Наступних вихідних вдруге у Тернополі відбудеться  пивний фестиваль “Хмільний кухоль”. Це свято у стилі європейських традицій, концепція якого запозичена з таких фестивалів як Октоберфест, які є вагомою частиною європейської ідентичності. Щорічно у Європі відбуваються десятки таких заходів, наприклад, у 2016 році проведено 34 великих фестивалі пива, які принесли мільйони у казну держав.

Під час святкування відбудеться святковий концерт, ярмарок, виступатимуть лектори з тематичними лекціями. Також на відвідувачів чекатиме багато конкурсів, розваг та цінних подарунків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: