Виклик мене на допит у поліцію нагадав часи Януковича! – Володимир Стаюра

Опубліковано:
11 Травня, 2017 о 13:13
Вчора, 10 травня, очільника партії Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Тернополя та депутата міськради Володимира Стаюру викликали на допит у поліцію стосовно подій, що мали місце 24 квітня під будівлею органу місцевого самоврядування.

Обранцю інкримінують Статті 296 ч.2 та 351 ККУ, проте сам «свободівець» вважає, що у Тернопіль повертаються методи часів Януковича.



У відповідь на написані заяви представниками фракцій «Солідарність» і «Самопоміч» через нібито перешкоджання їх депутатській діяльності, правоохоронці розпочали слідчі дії. Деякі із депутатів у своїх свідченнях вказали саме на Володимира Стаюру, проте обранець зазначає, що на його захист виступають чіткі докази.

Читайте також

Депутата міської ради Володимира Стаюру допитали поліцейські (Відео)

–  Правоохоронці мають велику кількість відео, вони все бачили, бачили, що ми дійсно просили депутатів, щоб проходили, бо нам потрібно працювати. Ми говорили, що маємо претензії тільки до трьох осіб і це є наш внутрішні партійні справи і ми з ними розберемося самі, – говорить Володимир Стаюра.

У своїх діях обранець правопорушень не вбачає, наголошує, що намагався усіляко переконати депутатів заходити до сесійної зали та проводити роботу. Тернопільська «Свобода» не переступала і не переступить межі закону. У відповідь на відмову скласти мандати депутатами, яких нещодавно виключили з партії, будуть йти тривалим, складним, законним шляхом позбавлення їх представництва громади Тернополя у міськраді.

–  Мені це нагадує часи Майдану, коли через блокування роботи облдержадміністрації «регіонали» писали заяви в поліцію і нас викликали на допити. Методи видаються схожими. Попри те, я дякую товариству, що прийшли і підтримали мене, це дуже важливо, – зазначив обранець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: