У тернопільському навчально-виховному комплексі № 35 керівництво закладу розмістило вітання з прийдешнім Днем Перемоги, яке традиційно відзначатимуть 9 травня.

Все б нічого, якби не зрадницькі георгіївські стрічки та радянський значок з серпом та молотом, які використали в оформленні привітання ветеранам, – повідомляє Місто.



«О не Київ, не Черкаси, не Суми і навіть не Харків. То – Тернопіль сьогодні. Офіційна назва закладу, в якому з’явилося це “вітання” – Тернопільський навчально-виховний комплекс № 35 Тернопільської міської ради Тернопільської області, де директором є Цімерман Людмила Анатоліївна», – пише на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» Іван Вербицький і на підтвердження своїх слів додає світлину, яка наглядно демонструє сепаратистські нотки.

 

Фото зроблене Тарасом Демчишиним. За його словами, на скарги про те, що символіка, використана у вітанні ветеранів є антиукраїнською та забороненою, ніхто не реагував, усе керівництво закладу, каже він,» вже празднуєт Пабєду».

Тож чи мають право такі освітяни, які пропагують сепаратизм, навчати підростаюче покоління? Та й якою буде «їхня правда» про воєнні дії в Україні, якщо георгіївські стрічки та радянські серпи і молоти зараз «красуються» на вході у ТНВК №35?

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: