За 2016 рік сільгоспвиробники Тернопільщини виробили 3,9 тис. тонн м’яса яловичини та 63,6 тис. тонн молока. Зокрема, порівняно з показниками минулого року, виробництво яловичини зросло у Бучацькому районі – на 196 тонн , Козівському – на 72 тонни, Збаразькому – на 63 тонни, Тернопільському – на 20 тонн, Чортківському – на 591 тонну, Підволочиському – на 484 тонни, Шумському – на 352 тонни.
Що ж стосується виробництва молока – то його обсяги збільшилися у Бучацькому районі – на 3674 тонни, Теребовлянському на 789 тонн, Козівському – на 686 тонн, Бережанському – на 189 тонн, Збаразькому – на 123 тонни. – про це повідомили у департаментів агропромислового розвитку Тернопільської обласної державної адміністрації.
Перегляньте також: